Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2015
Αρχική | Συνδέσεις | Επικοινωνία

Εξοικονόμηση Νερού - Η Εταιρεία

 Χωρίς Νερό δεν υπάρχει Ζωή!

 Το νερό αποτελεί πολύτιμο και απολύτως απαραίτητο αγαθό για τον άνθρωπο. Τα ποιοτικά αποθέματα  καλού νερού ωστόσο δεν είναι ανεξάντλητα. Για αυτό γίνεται όλο και πιο επείγουσα η διατήρηση τους, η οικονομική εκμετάλλευση τους, και αν είναι δυνατόν η αύξηση τους. (Απόσπασμα από τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Νερού).

Σε μια τέτοια εποχή όπου τα αποθέματα νερού λιγοστεύουν και η ανάγκη εξοικονόμησής του μεγαλώνει, η WAESS Intertrade διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της να επιλέξουν τις κατάλληλες λύσεις και προϊόντα για να επιτύχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η WAESS Intertrade ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2004 δραστηριοποιούμενη στον τομέα της εξοικονόμησης πόσιμου νερού

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει λύσεις οι οποίες θα καλύπτουν απόλυτα τις  ανάγκες κάθε οργανωμένης επιχείρησης αλλά και του απλού νοικοκυριού, με εύκολο και λειτουργικό τρόπο.

Για το σκοπό αυτό επέλεξε ως βασικό προμηθευτή για την Ελλάδα την γερμανική εταιρία Activ, η οποία διαθέτει δυναμική παρουσία στη γερμανική αγορά. Ας σημειωθεί ότι η Γερμανία είναι παγκόσμιος ηγέτης  στον τομέα κατασκευής και εξαγωγών τεχνολογικού εξοπλισμού ειδών υγιεινής.  

Τα προϊόντα της Activ εξοικονομούν νερό και ενέργεια μέχρι και 70% με εγγύηση, είναι προτεινόμενα και βαθμολογημένα με άριστα από το Γερμανικό ερευνητικό κέντρο OKO-Test και ήταν ανάμεσα σε αυτά που χρησιμοποίησε ο Δήμος Φρανκφούρτης για το πρόγραμμα εξοικονόμησης πόσιμου νερού που σχεδίασε.

Online Χρήστες

Έχουμε 2 επισκέπτες σε σύνδεση
Visitor Locations